søndag 14. august 2011

Valgmaterialet er under arbeid!


Vi kommer sent, men vi kommer godt! Nå er vi i innspurten med valgprogrammet og valgbrosjyren. På bildet smiler de to øverste kandidatene Jan Olav Fretland og Bente Øien Hauge.
Foran valgkampen lager vi to publikasjoner: 
Det ene er et program som du kan få ved å henvende deg til Lærdal SV. Det blir delt ut på valgtorget eller du kan hente det på nettet.  
Det andre er en mindre brosjyre med presentasjon av alle kandidatene, som vi trykker opp og sender ut til alle husstander. I denne har vi også skrevet et "verdipapir", der vi trekker fram fire viktige områder for Lærdal SV i kommende periode. Her sier vi følgende:


Me ber deg røysta SV ved dette valet!  Gjer du det, lovar me å arbeida for dette:


Betre omdømme
Lærdal kommune skal vera ein interessant kommune å bu i og flytta til, og det skal vera viktig for nabokommunane å ha oss med på laget. 
Me vil byggja opp att gode samarbeidstilhøve og truverde både internt i kommunen og mot naboane våre. 

Større tryggheit 
Du må velja folk du stolar på. SV er eit ungt parti, likevel går me inn i vår sjette periode i kommunepolitikken. Dette blir den tøffaste og mest utfordrande. Me går til oppgåva med stort alvor. Det blir ikkje nokon leik å ha ansvar for kommunen dei neste åra. 
No treng Lærdal kommune eit godt mannskap. Det meiner me at me har å tilby!

Meir openheit
SV ønskjer i denne perioden å stå fram som det mest ansvarlege partiet, som gjev innbyggjarane innsikt og innsyn i kommunestyringa. 
Det skal vera opne og gode samarbeidsforhold mellom tilsette og politikarar i Lærdal kommune. Dei som jobbar i kommunen, skal vera trygge og stolte medarbeidarar som blir respekterte av den politiske leiinga.

Tæring etter næring
Lærdal SV vil bidra til å få betre kontroll over utgiftene og sjå til at nye investeringar er godt gjennomtenkte og kvalitetssikra.
Lærdal SV vil arbeida for at kommunepolitikarane får meir innsikt i dei viktige sakene og innbyggarane betre informasjon. Ein måte å gjera det på, er å gå attende til system med faste fagutval som byggjenemnd, utdanningskomité osv. 

Og for å nå desse måla: Politikarar med leiarerfaring og pågangsmot! Det har SV i Lærdal.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar